Saturday 26 August 2023

ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑ -Ευτράπελα τρόμου- Μυθιστόρημα Τρόμου και Ανθεπιστημονικής Φαντασίας

 


Απόσπασμα από βιβλίο προς έκδοση
ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑ -Ευτράπελα τρόμου- Μυθιστόρημα Τρόμου και Ανθεπιστημονικής Φαντασίας
ΑΜΑΥΡΟΙ ΒΡΑΣΤΟΙ ΟΙΚΟΣΙΤΟΙ ΑΙΛΟΥΡΟΙ - ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ
Επιστρέφοντας στην Γη από τον γαλαξία Ανδρομέδα, έπρεπε να κάνω και κάποιου είδους εργασία για να ζήσω.
Είναι γνωστό πως οι καλές τροφές για το ανθρώπινο σώμα είναι ολίγες, όχι πως δεν τρώγονται με κάποιο τρόπο όλα τα άλλα είδη ζωής. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν, ή δεν είναι ικανοί να συνειδητοποιήσουν κάτι τέτοιο. Μερικές τροφές δεν πρέπει να τις τρώμε συχνά, διότι μας βλάπτουν. Άλλες δεν μας ενοχλούν καθόλου ακόμα και αν τρεφόμαστε με αυτές κάθε ημέρα. Το γεγονός αυτό το βλέπουμε εμφανώς σε πολλούς λαούς της γης, που έχουν συνηθίσει να τρέφονται με κάθε τι που φύεται ή κολυμπά ή περπατά ή ίπταται, έρπεται και ό,τι άλλο. Όλους αυτούς εκ πρώτης όψεως, όταν τούς βλέπουμε δεν φαίνεται να έχουν κάποιο πρόβλημα, αλλά αν ερευνήσουμε και εξετάσουμε όλους αυτούς, θα ανακαλύψουμε πολλά μικρά ή μεγάλα προβλήματα υγείας, τα οποία μερικά το σώμα νικά κάθε ημέρα και άλλα αναπτύσσονται αργά και παρουσιάζονται μετά από πολλά έτη.
...
Πέρασαν μερικά χρόνια για να στήσω επιχείρηση υγιεινών φυσικών σωστών τροφίμων, όσο αυτό είναι δυνατόν, έτσι ώστε να έχω κάποιο εισόδημα για να αγοράζω όσα χρειάζονται για να δρω.
Σχεδίαζα τα χτυπήματά μου σε τοποθεσίες οι οποίες ήταν μακριά η μία από την άλλη, έτσι ώστε να φαίνονται τυχαίες και πως δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη σειρά και ίδρυσα διάφορες φανταστικές ομάδες δράσης, οι οποίες θα αναλάμβαναν τις ευθύνες των επιθέσεων.
Απαραίτητες ήταν και οι γνώσεις χημείας και άλλες τεχνικές, οι οποίες θα με βοηθούσαν να φτιάχνω τα όπλα με τα οποία θα έδινα τις μάχες μου. Όπλα όπως δηλητήρια, εκρηκτικά, διαβρωτικά, καυστικά και άλλα, τα οποία γίνεται κάποιος να φτιάξει με υλικά που πωλούνται παντού, ή γίνεται να συλλέξει μόνος του.
Τα πρώτα θύματα ήταν διευθυντές πολυεθνικών φαρμάκων και τροφών, όπως και γνωστοί σε όλους υπουργοί και επιστήμονες που χρηματίζονται, για να εγκρίνουν βλαβερές ουσίες, τροφές και φάρμακα.
Ξεπάστρεψα δεκάδες αυτών με δηλητηριώδη υγρά και αέρια, τα οποία διοχέτευα από μικρές αποστάσεις με μηχανισμούς που ψέκαζα σε πρόχειρο φαγητό, όπως τυρόπιτες και άλλα είδη. Προσεκτικός άλειφα αυτά τα δηλητήρια, ή τα ψέκαζα σε πειρούνια, κουτάλια και πιάτα και άλλα σκεύη. Με τις γνώσεις που απέκτησα κατάφερα να συνθέσω μερικά παρόμοια με αυτά των δηλητηριωδών βατράχων, φιδιών ή φυτών και άλλων ειδών, που δεν έχουν αντίδοτα και ενεργούν αμέσως σε ολιγότερο χρόνο από ένα ως δύο λεπτά. Πολλά από αυτά δρούν και μόνο αν κάποιος τα αγγίξει, ή εισπνεύσει ελάχιστη ποσότητα. Το καλύτερο και ευκόλως εφαρμόσιμο ήταν αυτό που είχα δυνατότητα να ψεκάσω ελάχιστο σε τρόφιμα ή από κοντινή απόσταση. Όμως στην περίπτωση τού υπουργού υγείας που είχα μάθει ότι θα έτρωγε σε εστιατόριο της νήσου Κρήτης. Εκεί φρόντισα να έχω και εγώ τραπέζι για να γευματίσω στον ίδιο χώρο.
Την ημέρα εκείνη, όταν είδα τον υπηρέτη να φέρνει το φαγητό του θύματος, σηκώθηκα και βάδισα προς αυτόν. Όταν πλησίασα τού απέσπασα την προσοχή ζητώντας να μου δείξει το αποχωρητήριο και καθώς αυτός γύρισε το κεφάλι του για να μου δείξει, ψέκασα ελάχιστη ποσότητα στο πιάτο. Έτσι μετά από ολίγα λεπτά είδα τον απατεώνα υπουργό υγείας να τινάζεται από την καρέκλα και να πέφτει νεκρός αφρίζοντας και παρασέρνοντας όλο το τραπέζι, καθώς έκπληκτοι οι συνεργοί του τον έβλεπαν.

Ελπίζω πως αυτό θα τούς βάλει μυαλό και θα αποσυρθούν από το μονοπάτι που διάλεξαν.

Στο εστιατόριο πέταξα ένα χαρτάκι με το μήνυμα:
<<Όσο συνεχίζετε να βλάπτετε ή να σκοτώνετε ανθρώπους με εμβόλια ή άλλα πειραματικά σκευάσματα, τόσους περισσότερους σχετικούς με αυτά θα σκοτώνουμε.>>
Υπογραφή
Ομάδα Αντιστάσεως και Δράσης μη Εμβολιασμένων Ιατρών
Η ομάδα αυτή βεβαίως δεν έδρασε ποτέ ξανά.
Γλαύκωψ 2022-23