Sunday 16 March 2014

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΣΗΓΟΡΙΑ -Isigoria Publications CAPP Music -ΓΛΑΥΚΩΨ -Viridian Green: A WALTZ IN BLACK eventΜε μερικούς από τους μουσ...



Με μερικούς από τους μουσ...: A WALTZ IN BLACK event Με μερικούς από τους μουσικούς που παρουσιάζουμε σε αυτήν την βραδιά ΦΘΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ...

Με μερικούς από τους μουσικούς που παρουσιάζουμε σε αυτήν την βραδιά ΦΘΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ UNDERGROUND ΣΚΗΝΗ.
LIVE ΤΟ HONOR THE MOON ONCE MORE
Darkwave Dark Ambient Grotesque Experimental New Wave Black Ambient Gothic Ambient Neo-Folk
Θα σας απασχολήσουμε ξανά -αν βεβαίως μας τιμήσετε με την παρουσία σας- με βραδιά LIVE. Αυτήν την φορά σε έναν χώρο που είναι ζωντανή ιστορία της ελληνικής underground σκηνής όπως και οι μουσικοί που θα δείτε ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ στο ΑΝ club Παρασκευή 4 Απριλίου 2014.

VIRIDIAN GREEN
Ποιοί είναι οι Viridian Green? - Tην πρώτη συναυλία των VIRIDIAN GREEN την οργάνωσε ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ στο ιστορικό RODEO club Λέγοντας "Δεν μπορώ να καταλάβω τι μουσική παίζετε αλλά μου αρέσει! Ταξιδεύω!" Τότε μόλις είχε ανοίξει το REMEΜΒER στην πλάκα! Η Rebound στην ΠΛ. Αμερικής και άλλα - A Night of HORRORS FROM GREEK 80s & NEW UNDERGROUND GLOOMY MASTERS = Οι Viridian Green και ο Glaufx Garland ή Στέφανος Γλαύκωψ -διαλέξτε και πάρτε ένα από τα πολλά ονόματα- είναι από τα παλαιότερα ελληνικά ανεξάρτητα συγκροτήματα αλλά και solo project της underground ηλεκτρονικής μουσικής αλλά και πειραματικής σκηνής με πολλές κυκλοφορίες σε cd vinyl & tapes από αρχές της δεκαετίας 80ς. Ασταμάτητα από τότε εμπλουτίζουν την σκηνή αυτή με μουσική συναυλίες εκθέσεις ζωγραφικής DJ set και με κυκλοφορίες από την παλαιότερη και ακόμα ενεργή ανεξάρτητη δισκογραφική svk capp-glaufx και τις εκδόσεις Ισηγορία. Αυτά και άλλα παράξενα και πολλές φορές ανεξήγητα -αν θέλετε να ψαχτείτε περισσότερο δεν έχετε να κάνετε άλλο από το να "google" και θα φανερωθούν περισσότερα από όσα μπορείτε να χωνέψετε...

THE NARRATOR MR CRICKET
Πίσω από το όνομα The Narrator Mr Cricket βρίσκεται ο Giannis Pissas επίσης παλαίμαχος πειραματιστής με δεκάδες ώρες ηλεκτρονικής μουσικής που θα σας άλλαζε την γνώμη για όσα γνωρίζετε ως σήμερα για την ελληνική σκηνή αυτού του είδους ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ τι να κάνουμε είμαστε όλοι θύματα των διαφημίσεων ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΕΙΡΑ μιάς και η αξία αυτών των μουσικών δεν γίνεται να ξεπεραστεί λόγω ανυπαρξίας ΜΗΧΑΝΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!... Μιάς και μιλάμε για αξίες θεμελιομένες από το 1979.

ETHEREAL MOVEMENT
Επίσης στην βραδιά αυτήν θα δείτε και τους ETHEREAL MOVEMENT Οι Ethereal movement δημιουργηθηκαν στην Αθηνα στις αρχες του 2013. Το σχημα αποτελειται από τους : Εugene B (electric guitar + bass/synth/dr.machine programming) και Ζοzi T (vocals –voices).Οι επιρροες του σχηματος ειναι κυριως το new wave /darkwave/ coldwave /ethereal /dream pop /και experimental low –fi
O Eugene B συμμετειχε στους TNT (punk rock-μπαντα στα Δυτ.Προαστεια) από το 1983 εως το 1986, συμμετεχοντας σε συναυλιες και φεστιβαλ. Συνεχισε να συμμετεχει σε διαφορα σχηματα της δεκ/80-90 σαν session μουσικος,ενώ παραλληλα συνεχιζε να ασχολειται κυριως με προσωπικα projects.
H Ζozi T συμμετεχει σαν βασικη φωνη και κρουστα/sounds στο συγκροτημα Gaspard Noir ηδη από το 2010

SPATIUM SAEVUS SONITUS
Επίσης Οι SPATIUM SAEVUS SONITUS Dark Ambient ακραίο σκοτεινό πειραματικό σχήμα με πάλι πρωτοποριακές ακόμα και σήμερα ιδέες CATASTROPHE NIHILISTIC rites. Αρχίζονταw από αυτοσχεδιασμούς πάνω σε κείμενα του Αντονεν Αρτώ και άλλων καταραμένων. Αυτή τη φορά οι SSS θα είναι οι Mr Cricket Γλαύκωψ και Rethen Eos +++ Babis Nikou από Opened Paradise-Decadence, xDark Runner!

ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΠΑΥΛΙΔΗΣ
Παύλος Ι. Παυλίδης θα παίξει Neo-Folk

DJ JOHNNY DEMIAN
O παλιός καλός φίλος DJ Iwannis Johnny Demian TRUE ROOTS of the Athenian 80s θα σας -και εδώ μιλάμε για ζωντανούς παλαίμαχους θρυλικούς αμετανόητους της DARK WAVE σκηνής DJ.

Επισης θα βρείτε και merchandise νέες και παλιές κυκλοφορίες της svk-capp-glaufx και νέες εκδόσεις ΙΣΗΓΟΡΙΑ

No comments:

Post a Comment