Monday 2 October 2023

MAGICKALLY THE GREAT INTEGRAL AWAKENING by AMORPHOUS MATERIA

 





Monday 25 September 2023

The Case of Charles Dexter Ward -H. P. Lovecraft by Amorphous Materia

 






Sunday 24 September 2023

Beyond the wall of sleep - H. P. Lovecraft -Glaufx Garland / Amorphous Materia

 





Friday 8 September 2023

Τα πανάρχαια Αφανιόνια των ποταμών λάβας

 

Τα πανάρχαια Αφανιόνια των ποταμών λάβας

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η

(Απόσπασμα από το βιβλίο ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑ Σ. Β. Κουκουλομάτης 2023)

Αναζητώντας τρόπους για να σιωπήσω και να αλλάξω τα μυαλά σε όλους τούς δημαγωγούς απατεώνες, θυμήθηκα τα πανάρχαια Αφανιόνια. Αυτά έχουν δυνατότητα, αν σκορπιστούν σε όλο τον πλανήτη Γη, να αφανίζουν ό,τι έχει ταχθεί σε αυτά. Βεβαίως και είναι δύσκολο να μαζευτούν, αλλά και να τα δεί κάποιος, προφανώς, επειδή είναι Αφανιόνια. Συνήθως συμβιώνουν με τούς μύκητες Αύες, οι οποίοι αναπτύσσονται σε υψηλές θερμοκρασίες σε όχθες ποταμών λάβας, ή γύρω από ενδογαλαξιακούς αέλιους.
...
Γνωρίζοντας αυτά δεν είχα άλλο να κάνω από το να πάω σε αυτό το χωριό. Πήρα όλα τα απαραίτητα και ταξίδεψα.
Όταν έφτασα εκεί, παρά το γεγονός ότι ήταν φιλόξενοι και ανοικτοί, ήταν εύλογο να με αντιμετωπίζουν ολίγο επιφυλακτικοί, αλλά έχω την ικανότητα να φέρνω κοντά μου τούς ανθρώπους και να αισθάνονται πως θα τούς φερθώ με τιμιότητα και καλοσύνη και δεν θα τούς εκμεταλλευτώ, χωρίς να κάνω δωράκια που συνήθως υποθάλπουν δόλο και οι περισσότεροι το γνωρίζουν αυτό. Έτσι ενώ στην αρχή έκρυβαν τις συνήθειές τους, μετά από ολίγες ημέρες άρχισαν να με συνηθίζουν, βλέποντάς ‘με να κάθομαι μαζί τους στο καφενείο και να γράφω ή να κάνω περιπάτους στο χωριό κοντά στούς χώρους εργασίας και στα χωράφια. Όπου έβλεπα κάτι να τούς δυσκολεύει αν είχα κάποια λύση τούς συμβούλευα ή τούς έδειχνα πως γίνεται κάτι αλλιώς για να μειωθεί ο κόπος και πολλές φορές ο χρόνος. Ομολογουμένως αυτοί ήξεραν πολλά περισσότερα αλλά όλο και κάτι παρατηρούσα και τούς έδινα λύσεις. Έτσι έγινα ενεργό μέλος και κάθε φορά που κάτι δεν ήξεραν, ή αν ήθελαν να βελτιώσουν κάτι, με ρωτούσαν αν έχω κάποια λύση. Έτσι ήλθε και η ώρα που με κάλεσαν να πάρω μέρος στις τελετές ανατολής, όταν εμφανίζονται οι Αύες.
...
Μετά κάναμε και ένα άλλο πείραμα διοχετεύοντας Αφανιόνια στις καλλιέργειες. Αυτό είχε καλύτερο αποτέλεσμα. Έτσι συνειδητοποιήσαμε πως δεν είναι απαραίτητο να διοχετεύουμε τα Αφανιόνια σε συγκεκριμένα σημεία. Αρκούσε το να τα αφήνουμε οπουδήποτε. Σε κάθε δρόμο, σε δάση και όπου αλλού. Το αποτελεσμα ήταν θεαματικό, διότι όταν άνθρωποι ερχόντουσαν σε επαφή με αυτά αφανιζόντουσαν από την μνήμη τους όλα τα λανθάνοντα και καθαριζόταν το μυαλό κάθε ενός. Αυτό ως αποτέλεσμα είχε τον επαναπροσδιορισμό των πράξεών τους και ανάπτυξη της συνείδησης. Έτσι κάθε ένας ζύγιζε πια τις πράξεις του πριν τις κάνει. Η διάνοια δεν επέτρεπε σε κανέναν να κάνει βλαβερές πράξεις.
Είμασταν όλοι πολύ χαρούμενοι, βλέποντας τα κάθε είδους απάνθρωπα και βλαβερά λάθη να μειώνονται. Αυτό μας έδινε περισσότερο θάρρος για να συνεχίσουμε.


Saturday 26 August 2023

ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑ -Ευτράπελα τρόμου- Μυθιστόρημα Τρόμου και Ανθεπιστημονικής Φαντασίας

 


Απόσπασμα από βιβλίο προς έκδοση
ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑ -Ευτράπελα τρόμου- Μυθιστόρημα Τρόμου και Ανθεπιστημονικής Φαντασίας
ΑΜΑΥΡΟΙ ΒΡΑΣΤΟΙ ΟΙΚΟΣΙΤΟΙ ΑΙΛΟΥΡΟΙ - ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ
Επιστρέφοντας στην Γη από τον γαλαξία Ανδρομέδα, έπρεπε να κάνω και κάποιου είδους εργασία για να ζήσω.
Είναι γνωστό πως οι καλές τροφές για το ανθρώπινο σώμα είναι ολίγες, όχι πως δεν τρώγονται με κάποιο τρόπο όλα τα άλλα είδη ζωής. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν, ή δεν είναι ικανοί να συνειδητοποιήσουν κάτι τέτοιο. Μερικές τροφές δεν πρέπει να τις τρώμε συχνά, διότι μας βλάπτουν. Άλλες δεν μας ενοχλούν καθόλου ακόμα και αν τρεφόμαστε με αυτές κάθε ημέρα. Το γεγονός αυτό το βλέπουμε εμφανώς σε πολλούς λαούς της γης, που έχουν συνηθίσει να τρέφονται με κάθε τι που φύεται ή κολυμπά ή περπατά ή ίπταται, έρπεται και ό,τι άλλο. Όλους αυτούς εκ πρώτης όψεως, όταν τούς βλέπουμε δεν φαίνεται να έχουν κάποιο πρόβλημα, αλλά αν ερευνήσουμε και εξετάσουμε όλους αυτούς, θα ανακαλύψουμε πολλά μικρά ή μεγάλα προβλήματα υγείας, τα οποία μερικά το σώμα νικά κάθε ημέρα και άλλα αναπτύσσονται αργά και παρουσιάζονται μετά από πολλά έτη.
...
Πέρασαν μερικά χρόνια για να στήσω επιχείρηση υγιεινών φυσικών σωστών τροφίμων, όσο αυτό είναι δυνατόν, έτσι ώστε να έχω κάποιο εισόδημα για να αγοράζω όσα χρειάζονται για να δρω.
Σχεδίαζα τα χτυπήματά μου σε τοποθεσίες οι οποίες ήταν μακριά η μία από την άλλη, έτσι ώστε να φαίνονται τυχαίες και πως δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη σειρά και ίδρυσα διάφορες φανταστικές ομάδες δράσης, οι οποίες θα αναλάμβαναν τις ευθύνες των επιθέσεων.
Απαραίτητες ήταν και οι γνώσεις χημείας και άλλες τεχνικές, οι οποίες θα με βοηθούσαν να φτιάχνω τα όπλα με τα οποία θα έδινα τις μάχες μου. Όπλα όπως δηλητήρια, εκρηκτικά, διαβρωτικά, καυστικά και άλλα, τα οποία γίνεται κάποιος να φτιάξει με υλικά που πωλούνται παντού, ή γίνεται να συλλέξει μόνος του.
Τα πρώτα θύματα ήταν διευθυντές πολυεθνικών φαρμάκων και τροφών, όπως και γνωστοί σε όλους υπουργοί και επιστήμονες που χρηματίζονται, για να εγκρίνουν βλαβερές ουσίες, τροφές και φάρμακα.
Ξεπάστρεψα δεκάδες αυτών με δηλητηριώδη υγρά και αέρια, τα οποία διοχέτευα από μικρές αποστάσεις με μηχανισμούς που ψέκαζα σε πρόχειρο φαγητό, όπως τυρόπιτες και άλλα είδη. Προσεκτικός άλειφα αυτά τα δηλητήρια, ή τα ψέκαζα σε πειρούνια, κουτάλια και πιάτα και άλλα σκεύη. Με τις γνώσεις που απέκτησα κατάφερα να συνθέσω μερικά παρόμοια με αυτά των δηλητηριωδών βατράχων, φιδιών ή φυτών και άλλων ειδών, που δεν έχουν αντίδοτα και ενεργούν αμέσως σε ολιγότερο χρόνο από ένα ως δύο λεπτά. Πολλά από αυτά δρούν και μόνο αν κάποιος τα αγγίξει, ή εισπνεύσει ελάχιστη ποσότητα. Το καλύτερο και ευκόλως εφαρμόσιμο ήταν αυτό που είχα δυνατότητα να ψεκάσω ελάχιστο σε τρόφιμα ή από κοντινή απόσταση. Όμως στην περίπτωση τού υπουργού υγείας που είχα μάθει ότι θα έτρωγε σε εστιατόριο της νήσου Κρήτης. Εκεί φρόντισα να έχω και εγώ τραπέζι για να γευματίσω στον ίδιο χώρο.
Την ημέρα εκείνη, όταν είδα τον υπηρέτη να φέρνει το φαγητό του θύματος, σηκώθηκα και βάδισα προς αυτόν. Όταν πλησίασα τού απέσπασα την προσοχή ζητώντας να μου δείξει το αποχωρητήριο και καθώς αυτός γύρισε το κεφάλι του για να μου δείξει, ψέκασα ελάχιστη ποσότητα στο πιάτο. Έτσι μετά από ολίγα λεπτά είδα τον απατεώνα υπουργό υγείας να τινάζεται από την καρέκλα και να πέφτει νεκρός αφρίζοντας και παρασέρνοντας όλο το τραπέζι, καθώς έκπληκτοι οι συνεργοί του τον έβλεπαν.

Ελπίζω πως αυτό θα τούς βάλει μυαλό και θα αποσυρθούν από το μονοπάτι που διάλεξαν.

Στο εστιατόριο πέταξα ένα χαρτάκι με το μήνυμα:
<<Όσο συνεχίζετε να βλάπτετε ή να σκοτώνετε ανθρώπους με εμβόλια ή άλλα πειραματικά σκευάσματα, τόσους περισσότερους σχετικούς με αυτά θα σκοτώνουμε.>>
Υπογραφή
Ομάδα Αντιστάσεως και Δράσης μη Εμβολιασμένων Ιατρών
Η ομάδα αυτή βεβαίως δεν έδρασε ποτέ ξανά.
Γλαύκωψ 2022-23



Wednesday 9 August 2023

ΠΕΡΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

 ΠΕΡΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

(Φανταστείτε πως πάνω στο μικρό σημαδάκι που βλέπετε στην φωτογραφία ζουν μερικά ασήμαντα ανόητα ηλίθια πλασματάκια που λένε ότι έχουν την δύναμη να αλλάξουν και να ελέγχουν τα καιρικά φαινόμενα.)
Ένα μικρό παραμύθι για κάποια ανόητα ασεβή και ανίδεα πλασματάκια που νόμιζαν πως είναι θεοί και προσπάθησαν να εξημερώσουν την τεράστια δύναμη ενός πανάρχαιου ωράνιου σώματος και απέτυχαν παταγωδώς ρημάζοντας το θαυμάσιο σπίτι που τούς δώρισε η Φύση για άγνωστους λόγους.
Ο Αέλιος είναι ο μεγάλος κυανός αστέρας που βλέπουμε στον ουρανό κάθε ημέρα, συνήθως τον βλέπουμε κίτρινο και σπανίως μόνο σε κάποιες χώρες όπως η Ελλάδα και σε ορισμένες ώρες τον βλέπουμε κυανό. Αυτό, λοιπόν, το μεγάλο ωράνιο σώμα, ο Αέλιος, είναι πανάρχαιος και παντοδύναμος. Αν συγκρίνουμε αυτόν με την Γη μας, εκεί κάπου στην μέση θα έχουμε ένα μικρό αμαυρό σημαδάκι και αυτό είναι η Γη που γεννηθήκαμε. Δίπλα σε αυτό έχουμε και ένα άλλο μικρότερο σημαδάκι, αυτό είναι η Σελήνη. Τα δύο αυτά σημαδάκια είναι επίσης πανάρχαια ωράνια σώματα και παντοδύναμα. Στον έναν εκ των δύο αυτών μικρών πλανητών γεννήθηκαν και ζουν, χωρίς να γνωρίζουν την αιτία και τον λόγο που γεννήθηκαν και τι είναι η ζωή, μερικά πλασματάκια τα οποία βαδίζουν με παράξενο τρόπο ανάποδα και αντιστρόφως από τον εγκέφαλό τους για να τον προστατεύουν. Διότι, αν δεν το ξέρατε, το μπροστά μέρος τού εγκεφάλου τους είναι πίσω. Τα πλασματάκια αυτά είναι άπτερα με δύο πόδια και δύο χέρια και άλλα χαρακτηριστικά μέλη και έχουν πραγματικά τεράστιες δυνατότητες αν είναι ταπεινά και σέβονται τα φυσικά δώρα. Όμως μερικά από αυτά είναι παντελώς ανόητα και έχουν την αμυδρή εντύπωση πως έχουν την δυνατότητα να ελέγξουν τον παντοδύναμο Αέλιο την Γη και την Σελήνη και όλα τα φυσικά φαινόμενα και τις δυνάμεις που δημιουργούν την ζωή. Σε κάθε λαό οι αρχαίοι πρόγονοί τους τα θεωρούσαν Θεότητες (και καλά έκαναν) και έδωσαν πολλά ονόματα σε αυτά τα σημαντικά για την ζωή τους ουράνια σώματα, ένα από αυτά τα ονόματα είναι Απόλλων.
Μερικά αυτών των μικρών κυριολεκτικώς αφανών και ασήμαντων πλασμάτων, θέλησαν να τιθασεύσουν τις δυνάμεις αυτών των Θεϊκών σωμάτων με εφευρεσούλες γελοίες και μηδαμινές. Είχαν την εντύπωση πως είναι πιο δυνατά από αυτές τις τρείς Θεότητες, αλλά και τις άλλες που δεν φαίνονται αλλά είναι σημαντικές για να υπάρχει ζωή. Τελικά το μόνο που έκαναν είναι να ρημάξουν την ζωή τους αλλά και την ζωή όλων των άλλων ειδών ζωής που γνώριζαν τις Θεότητες αυτές, κάθε ένα είδος είχε δώσει και άλλη ονομασία σε αυτές τις Θεότητες αναλόγως της γλώσσας και διαλέκτου που είχαν. Μερικά τις ονόμαζαν Νιάου, άλλα τις ονόμαζαν Φς, μερικά ονόματα έμοιαζαν με κινήσεις του αέρα και άλλα με κινήσεις των υδάτων, ή συμβόλιζαν αυτές τις Θεότητες με ευωδιές και χρώματα της Άνοιξης και με τα παιχνίδια των φύλλων και των σταλίδων της βροχής. Άλλα ονόμαζαν τις Θεότητες Γαβ, ή Τσιρπ. Σημασία δεν έχει πως τις ονόμαζαν αλλά τι εννοούσαν, διότι όλα ήξεραν, ένοιωθαν και σεβόντουσαν αυτές.
Όμως αυτά τα ολίγα που διέπραξαν ύβρη και θεώρησαν πως είναι Θεοί έβλαψαν όλα τα άλλα.
Γλαύκωψ 2023


TERRA SOLITUDINIS | ΓΗ ΜΟΝΑΞΙΑΣ | AMORPHOUS MATERIA | CAPP-GLAUFX REC DA...

Saturday 22 July 2023

Hymns From The Sea Beyond

 

Hymns From The Sea Beyond

By Amorphous Materia











IN TENEBRIS AETERNA | Ε​Ι​Σ ΤΟ Α​Ι​Ω​Ν​Ι​Ο​Ν Σ​Κ​Ο​Τ​Ο​Σ

IN TENEBRIS AETERNA

 Ε​Ι​Σ ΤΟ Α​Ι​Ω​Ν​Ι​Ο​Ν Σ​Κ​Ο​Τ​Ο​Σ





by Amorphous Materia

 







OMNIA MUTANTUR | Ο​Λ​Α Α​Λ​Λ​Α​Ζ​Ο​Υ​Ν

OMNIA MUTANTUR | Ο​Λ​Α Α​Λ​Λ​Α​Ζ​Ο​Υ​Ν 

by Amorphous Materia


 

                                            








AVIBUS TERRORIS | ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΤΡΟΜΟΥ By AMORPHOUS MATERIA | DARK AMBIENT NO...